Framtidens lokaler

Indus hyr ut lokaler man trivs med. För att göra det än mer trivsamt för dig så erbjuder vi en uppsjö av olika tillval som kommer att förenkla din vardag. Det vi levererar mest är olika sorters larm, hissar, möbler, solavskärmning och datainstallationer. Men det är din fantasi som beställare som är gränsen för vad vi kan erbjuda tillsammans med de lokaler du hyr av oss.

Tack vara ett nära samarbete med flertalet leverantörer över hela landet kan vi i princip erbjuda vilka tillbehör som helst till ett mycket fördelaktigt pris. I våra tillvalskataloger har vi listat några av de tillval vi erbjuder. För att hyresperioden skall bli så bra som möjligt så är det du som beställare som bestämmer vad som behövs. I grundutförandet är våra paviljonger fullgoda att använda precis som de är. Men önskar du en annan färgsättning, extra utrustning eller varför inte färdigmöblerade lokaler så löser vi självklart det.

Ring någon av våra säljare för att få information eller kanske rent av inspiration. Indus tillval kommer att förenkla din vardag.

Läs nedan för ytterligare information kring vilka tillval som passar dig bäst eller tveka inte  för att kontakta någon av våra säljare på 0303-390 400.

 

Kontakta oss

Tillvalsbroschyr - förskola

En enklare broschyr med ett urval av vad för tillval vi erbjuder dig som hyr en förskola från Indus.

Ladda ner nu

Tillvalsbroschyr - skola

En enklare broschyr med ett urval av vad för tillval vi erbjuder dig som hyr en skola från Indus.

Ladda ner nu

Tillvalsbroschyr - kontor

En enklare broschyr med ett urval av vad för tillval vi erbjuder dig som hyr ett kontor från Indus.

Ladda ner nu
Indus Sverige

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Öst

Ullevivägen 12
197 40 Bro

Indus Väst

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Syd