Nyheter

2021-23-08

Hanna Henriksson, Projektsäljare

Hanna Henriksson kommer från inredningsbranschen och har arbetat med försäljning mot näringslivet.

– Jag fick möjlighet att inreda Indus nya huvudkontor i Kungälv och jag blev intresserad av att få Indus som arbetsgivare istället för som kund. Deras fokus på hållbarhet, kvalitet och nytänkande går väl i linje med mina egna värderingar och något jag gärna bidrar med att utveckla. Under resans gång som jag har jobbat tillsammans med Indus olika verksamhetsgrupper har jag fått en positiv känsla av företaget som helhet.

Hanna älskar att skapa kundrelationer och hon vill att kunden ska känna sig trygg och få en långsiktig kvalitetsupplevelse.

– Nu när vi är mitt i en pågående pandemi. Världen och näringslivet förändras. Näringslivet fortsätter växa och ekonomierna blir starkare. Miljöarbetet kommer fortsättningsvis vara i fokus vilket vi på Indus tar på största allvar med vårt pågående hållbarhetsarbete.

– Jag känner mig väldigt välkommen av alla här på min nya arbetsplats. Indus är ett företag med mycket värme. Här känner man att det är viktigt att alla trivs och mår bra så att vi tillsammans kan utföra ett bra arbete som ett team.

Indus Sverige

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Öst

Ullevivägen 12
197 40 Bro

Indus Väst

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Syd