Omklädningslokaler man trivs med.

Indus omklädningsmoduler, kallade OTDW15, är en modern lösning kanske främst inriktad mot underhålls- och driftstopp på större industrier. Vi har under en lång period försett den petrokemiska industrin i Västsverige med omklädningsmöjligheter under både kortare stopp till ombyggnationer som pågår i flera år.

 

Två duschar, wc, torskskåp, tvättränna och 15st dubbelskåp inklusive sittbänk. Det är vad Indus hygienmodul består av. Med en yta på drygt 27m² är de rymliga och uppskattade bland våra återkommande kunder. Denna omklädningsmodul är välisolerad och har en effektiv ventilationslösning som ser till att fukt och eventuell dålig lukt som kan uppstå från smutsiga arbetskläder snabbt försvinner. Med andra ord, en modul som värnar om både miljö och hygien.

 

Kontakta oss

Omklädningsmodulen går enkelt att ansluta till ett modulkontor i de fall man önskar en intern kommunikation. Modulerna är individuella, det vill säga att de har ytterväggar runt om och kan stå enskilt eller tätt ihop – långsida mot långsida.

Självklart har dessa moduler andra användningsområden än bara på industrier. Till idrottsföreningar som behöver ytterligare platser passar dessa moduler perfekt. 

Nedan finner du lite information kring våra omklädningsmoduler. Ladda hem filerna och läs i lugn och ro. Kontakta sedan någon av våra säljare så kommer han att hjälpa dig med resten.

Behöver ni ett omklädningsrum snabbt så har Indus lösningen för er. Läs nedan för ytterligare information kring vad vi kan erbjuda och tveka sedan inte att kontakta någon av våra säljare på 0303-390 400.

Indus Sverige

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Öst

Ullevivägen 12
197 40 Bro

Indus Väst

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Syd