Indus kontorsmoduler har hög takhöjd, är ljusa, rymliga och lättstädade. Modern ventilation kan kompletteras med komfortkyla om så önskas. Vi har ett stort utbud av tillval för att skapa en så behovsanpassad miljö som möjligt med alla bekvämligheter och tekniska finesser ni kan tänka er. Tala om vad just din verksamhet önskar så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose era behov.
Vi spenderar större delen av vår vakna tid på jobbet och det ställer krav på arbetsmiljön. Just därför lägger Indus stor vikt vid att ta fram kontorslokaler att trivas i.

Hyr kontoret modul för modul

Att hyra kontorsmoduler är en idealisk lösning när det kommer till platsbrist. Både på kort och lång sikt.  Utöver en fräsch och modern behovsanpassad lokal finns flera fördelar.

Indus planering

Ni styr själva hyrperioden

Indus inget kapital

Inget kapital behöver bindas i nybyggnation

Indus ekonomisk

Fast månadskostnad under hela hyresperioden

Indus modulärt

Enkelt att lägga till eller ta bort moduler under hyresperioden (Ej Business class)

Uppvärmning, miljö och energi

På Indus strävar vi efter minsta möjliga miljöpåverkan och klimatkompenserar. Vi gör heller inga avsteg från gällande BBR-krav på energiförbrukningen utan använder oss av lösningar som understiger gällande krav. För att minska miljöpåverkan och sänka driftskostnader har vi ett vattenburet radiatorsystem som är kompatibel till av kund önskad energikälla: Luft-/vatten, bergvärme, fjärrvärme, pellets, jordvärme eller solpaneler. Läs mer

  • Lägst energiförbrukning
  • Byggda av svenskt trä
  • Välisolerade
  • Klimatkompenserade
Indus solceller

Behovsanpassat för optimala lösningar

Förändringar sker och behov ändras. Vi på Indus förstår vikten av flexibilitet och har tagit fasta på detta när vi arbetat fram våra kontorsmoduler. Genom flyttbara mellanväggar finns möjlighet att anpassa planlösningen efter behov och tillsammans med ett stort utbud av tillval av bekvämligheter och tekniska finesser möjliggörs en optimal kontorslösning. Låt oss hjälpa er med att trivas på jobbet!

Indus flyttbara väggar

Våra kontorsmoduler

Indus Sverige

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Öst

Ullevivägen 12
197 40 Bro

Indus Väst

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Syd