Tillfälliga skolmoduler

Tillfälliga skolmoduler

När ett behov uppstår i en kommun är en skolpaviljong ett vanligt alternativ idag. Som helhetsleverantör kan vi åta oss allt från markarbeten och bygglovsansökning till inflyttning av möbler och byggnation av lekplatsutrustning.

Indus skolmoduler är framtagna tillsammans med de inspel vi fått från både pedagoger och beställare på kommunerna. Den informationen tillsammans den erfarenhet vi själva har samlat på oss efter över 40 år i branschen och ca 450 etablerade skolor har mynnat ut i vår skolmodul kallad S27.

Skolpaviljongen har en ljus interiör, goda akustikegenskaper samt en väl genomtänkt planlösning. Klassrummen är 60m² enligt Skolöverstyrelsens rekommendationer. På Indus vill vi hävda att stora klassrum ger en bättre arbetsmiljö för eleverna och på så sätt en förutsättning för bättre lärande.

Kontakta oss

Skolmoduler med energiförbrukning som glädjer både plånbok och natur

Finns det någon anledning att göra avsteg från gällande BBR-krav för energiförbrukning bara för att det är en paviljong? Nej, säger vi. Varför skapa större påverkan på miljön? Varför lägga ner massa pengar på att värma upp skolmoduler när det väl finns lösningar som understiger de gällande kraven?

Indus skolmodul S27 drar smått fantastiska 35 kWh/m²/år i uppvärmning. Det tack vare smarta materialval och ett vattenburet radiatorsystem som är kompatibel till av kund önskad energikälla:

  • Luft-/vatten
  • Bergvärme
  • Fjärrvärme
  • Pellets
  • Jordvärme
  • Solpaneler

 

Små detaljer som gör vardagen enklare

En skola är en arbetsplats som nyttjas av hundratals elever och pedagoger under ett år. För att göra vardagen ytterligare lite smidigare så har skomodul S27 några små finesser:

  • Inga golvskenor i modulskarvarna = inget samlande av smuts
  • Akustiktak = behagligt ljud i skolan
  • Närvarostyrd ventilation = effektiv luftbehandling och energisnålt
  • Utrymningsdörrar i klassrum = för att slippa evakuera genom fönstren

Tillgängligheten enligt lagar och normer

Våra skolmoduler är till för alla. För personer med rörelsehinder så är S27:an utrustad med stora RWC där det finns plats på vardera sida av toalettstolen i de fall någon behöver hjälp av assistenter vilket är ett lagkrav. Det får inte heller finnas något handfat eller liknande bredvid toalettstolen. Ramper, viloplan utanför entrédörrar samt korridormåtten är enligt gängse lagar och krav. Det ser vi på Indus som en självklarhet. Indus skolpaviljong är till för alla.

Behöver ni skollokaler snabbt så har Indus lösningen för er. Läs nedan för ytterligare information kring vad vi kan erbjuda och tveka sedan inte att kontakta någon av våra säljare på 0303-390 400.

frontpage-flip (1)
Ny broschyr

Klicka HÄR  eller på bilden för att bläddra i vår nya katalog alternativt scrolla vidare för att komma till våra övriga kataloger och bilder.

Planlösning

Två klassrum

Ladda ner nu

Produktbeskrivning

Datablad - S27

Ladda ner nu

Skolbroschyr

En enklare broschyr som beskriver Indus skolpaviljonger

Ladda ner nu

Tillval - skola

Här listar vi några av alla de tillval vi erbjuder

Ladda ner nu

Planlösning - två klassrum

En lekfull illustration över hur planlösningen ser ut på en skola med två klassrum.

Ladda ner nu

Indus nya broschyr

Ladda ner den här som pdf

Ladda ner nu
Indus Sverige AB

Ängsvägen 9 Box 228
444 23 Stenungsund

Tel: 0303-390 400
Org.nr: 556107-7370

info@indus.se
Indus Stockholm

Ullevivägen 12
197 40 Bro

Tel: 08-409 195 00

stockholm@indus.se
Indus Norge AS

Tretjerndalsveien 54
2016 Frogner

Tel: +47 63 86 61 00

info@indus.no
Indus Skåne

Tel: 040-785 60

skane@indus.se