Välplanerat med hållbarhet i fokus

Att tillgodose antalet förskoleplatser i en kommun är inte alltid enkelt. Att bygga nytt kräver stora resurser och lång framförhållning. Väljer man att satsa på moduler från Indus får man en lösning som kan vara på plats snabbare och som dessutom kan byggas om och ut efterhand. Indus moduler innebär toppmoderna trivsamma lokaler för god arbetsmiljö och låg energiförbrukning.

Som helhetsleverantör kan Indus åta sig allt från markarbeten och bygglovsansökning till etablering, möbelhyra, inflyttning av möbler och byggnation av lekplatsutrustning. När byggnaden är på plats ser vi till att allt fungerar och våra servicetekniker finns alltid till hands vid eventuella justeringar och frågor.

För oss är moduler inget slit och släng. För oss på Indus är moduler ett hållbart alternativ att trivas i många år framöver.

Indus moduler kapprum förskola Mossen göteborg

Indus förskolemoduler – enkelt och genialt

Pedagoger och barn tillbringar många timmar i en förskola. Genom enkla och genomtänkta lösningar levererar vi på Indus en förskola att trivas i.

Självklart finns det också möjlighet att komplettera med en personaldel med eget pentry, omklädningsrum, kontor och HWC.  Det finns även färdiga koncept för mottagningskök och tillagningskök. Köket har goda arbetsytor och förvaringsutrymmen och innehåller det modernaste inom utrustning och ventilation.

Indus tröskelfritt

Inga golvskenor i modulskarvarna – lättstädat

Öra

Akustiktak – för behagligt ljud

Indus ventilation

Komfortvärme i golven – för trivsammare lek på golvet

Indus tillgänglighetsanpassat

Ljus och lättstädad miljö som uppfyller alla tillgänglighetskrav

Uppvärmning, miljö och energi

På Indus jobbar vi dagligen med kvalitet- och miljöfrågor. Både vad gäller utvecklingen av modulerna samt vårt dagliga arbete. CSR (Corporate Social Responsibility = socialt samhällsansvar) väger tungt hos oss och därför klimatkompenserar och stöttar vi olika organisationer, exempelvis Södra inlands biodlarförening, Kungälvhockey, Säkra varje unge, TicsPac, Svenska Narkotikaförbundet, Skolvaktmästaren och Hem & Skola.

Indus förskolemodul F27 har en energiförbrukning under 40 kWh/m²/år – detta med vattenburna värmesystem kopplat till luft-/värmepump. Självklart kan bergvärme, fjärrvärme eller annan uppvärmningskälla anslutas om så önskas. Genom en vattenburen radiatorkrets så hålls en jämn och behaglig temperatur i lokalerna. Läs mer

  • Lägst energiförbrukning
  • Byggda av svenskt trä
  • Välisolerade
  • Klimatkompenserade
Indus moduler förskola Mossen göteborg

Brandklassning

Våra förskolemoduler är byggda enligt BR1 – R60 (brandklass). För förskolemoduler i två plan är detta ett krav.

Indus skolmoduler Göteborg

Referenser

Hör av dig så berättar vi mer

Beatrix Fager
Säljare syd

Telefon: 040-633 77 91

Olof Gullmarstrand
Säljare väst

Telefon: 0303-390 421

Mikael Johansson
Säljare väst

Telefon: 0303-390 407

Anders Matspers
Säljare öst

Telefon: 08 409 195 03

Alexander Ström
Säljare öst

Telefon: 08 409 195 06

Indus Sverige

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Öst

Ullevivägen 12
197 40 Bro

Indus Väst

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Syd