Indus flyttbara kontorsmoduler, från det enkla till det exklusiva

Indus är ett företag i framkant och arbetar med hållbara, behovsanpassade och moderna lokaler. Ingen kund är den andra lik och alla har olika behov.

Ekonomi, Standard eller Business Class?

Indus har tre olika modulmodeller att välja mellan. EKONOMI, STANDARD samt BUSINESS CLASS. Ekonomi håller god standard och planlösningen kan anpassas efter behov och över tid, den finns både för hyra och köp. Standardmodulen som levereras fabriksny och som uppfyller allt som finns i ett modernt kontor, är det vanligaste valet. Den har träfasad, vattenburen värme högt i tak och ljusa, temperaturreglerande kontorsrum med nätverksuttag vid varje skrivbord. Business Class finns för dig som vill ha det allra bästa och inte gillar att kompromissa. Standardenpå business class är så hög att den av många upplevs som strået vassare än det kontor man sitter i idag.

Behovsanpassade och flexibla lösningar

Omklädning, produktion, kontor eller konferens? Vi vet att alla företag har olika behov och därför kan våra moduler anpassas utifrån din verksamhet och dina önskningar. Det finns ett stort utbud av tillval med allt från möbler, akustikprodukter och solavskärmning till fasadfärg, markarbeten och moderna uppvärmningslösningar.

En annan stor fördel med våra moduler är att de är flyttbara. Det innebär att du som kund kan öka eller minska din lokalyta efter behov. För ytterligare flexibilitet garanterar vi snabb leverans för att underlätta snabb etablering.

– En av våra kunder har ökat sin produktion nu under corona-pandemin och behövde fler omklädningsrum för sina medarbetare. Istället för att bygga ut bestämde man sig för våra lösningar där man snabbt och enkelt fick bygglov. Dessutom låste man inte fast sig vid för stora ytor om efterfrågan skulle minska, berättar Fredrik Löfberg, projektsäljare på Indus.

Vi tar klimatfrågan på allvar

Indus moduler är byggda och tillverkade i Sverige med trä från svenska skogar. De är välisolerade, har låg energiförbrukning och uppfyller högt ställda kvalitets- och miljökrav. Du som kund kan med andra ord känna dig trygg med att din modul lämnar ett så litet klimatavtryck som möjligt. Väljer du solceller som tillval kan du minska klimatpåverkan ännu mer.

– Vi erbjuder bland annat ett flexibelt och återvinningsbart koncept för solpaneler som sätts ihop och anpassas efter projektets förutsättningar. Med solceller får du chans att bli energipositiv och sälja överskottet tillbaka till elnätet, säger Mikael Johansson.

Låt oss lösa dina lokalbehov

Med över 46 år i branschen kan Indus erbjuda klimatsmarta, moderna och anpassningsbara moduler som levereras snabbt för smidig etablering. Har du några frågor eller funderingar hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig och din verksamhet, är du varmt välkommen till oss på Indus. Vi löser dina lokalbehov.

Hör av dig så berättar vi mer!

  • Skyddas av Google reCaptcha.
Indus Sverige

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Öst

Ullevivägen 12
197 40 Bro

Indus Väst

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Syd