Nyheter

2016-25-11

Indus kontor i Stockholm söker tekniker/montör

Indus kontor i Stockholm expanderar och söker nu efter en tekniker/montör. Vill du jobba tillsammans med bästa tänkbara kollegor i ett företag som satsar på miljö, kvalitet och personal? Läs annonsen och skicka in ditt CV.

Om rollen:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra service i våra skolor, förskolor och kontor som vi hyr ut till våra kunder. Våra kunder finns främst inom kommuner, staten och privata industrier. Utöver service kommer du även delta som montör vid montage och demontage av våra moduler. Du blir den som ofta möter våra lokalnyttjare och kunder. Därför blir du Indus representant på plats. Du omges av hög teknisk kompetens.

Din profil:

Du ska ha någon form av teknisk utbildning eller tekniskt intresse. Du behöver vara serviceinriktad och allmänt social. Bra med ordningssinne och känsla för kvalitet. Du ska kunna vara med på montage ibland som innebär att du arbetar på annan ort kortare tid. Du har lätt för att samarbeta. Du klarar av ett varierat tempo. God datorvana samt B körkort är ett krav. God svenska i tal och skrift

Indus förväntar sig:

Vi ställer krav på att du som servicetekniker sätter stort fokus på kundnöjdhet och en service som representerar Indus krav på hög kvalitet.

Indus erbjuder:

Du kommer att arbeta med högkompetenta kollegor som kommer att finnas där som stöd, allt för att gemensamt göra våra projekt framgångsrika och våra kunder nöjda. Vi individanpassar introduktionen och lägger stor vikt vid att du ska känna dig trygg i ditt uppdrag och tjänst. Därför är det inte nödvändigt att du har tidigare erfarenhet av moduler – det får du lära dig hos oss. Vi uppmuntrar vår personal att utveckla sig genom att öka sin kompetens och växa inom företaget och stödjer detta med så väl intern som extern utbildning.

Indus befinner sig i ett expansivt läge och står inför en spännande framtid med många möjligheter, därför kommer du uppleva en arbetsplats som gärna lyssnar på dina idéer och förslag som kan leda oss till att bli ännu bättre.

Tjänsten är på heltid med placering i Upplands Bro. Start enligt överenskommelse.

Din ansökan

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev! Tjänsten söker Du genom att klicka på länken intill. Har du frågor om rekryteringsprocessen – kontakta kristina.oresten@monster.se på Monster eller 0703-420386

Länk till annons

Indus Sverige

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Öst

Ullevivägen 12
197 40 Bro

Indus Väst

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Syd