Nyheter

2016-25-08

Indus levererar skolmoduler till Vallda

Toråsskolan i Vallda, Kungsbacka kommun, har nu fått ytterligare fyra klassrum. I två våningar står nu totalt 18st skolmoduler. Med dessa moduler får elever och pedagoger ytterligare ca 600m². Våningarna binds samman med två moduler i vilka det finns trappa och hiss.

 

I Indus skolmoduler är klassrummen väl tilltagna med en yta på 60m². Vi på Indus tror på stora klassrum för en ökad trivsel, bättre arbetsmiljö och på sikt bättre studieresultat. Per två klassrum finns också tre grupprum á 15m².

En detalj som vi gärna lyfter fram är våra skarvfria golv. I de flesta fall när moduler monteras ihop läggs en aluminumlist i modulskarven. Vi svetsar mattan på plats för att slippa listen eftersom det är där smutsen samlas och det blir en bullrig miljö om man rullar något över den. Det är oftast det enkla som är det geniala…

Vi hoppas nu att elever, lärare och beställare är nöjda med de nya lokalerna.

På bilden pågår montaget där första våningen är på plats. Nästa steg är montaget av andra våningen. Därefter trapphuset med invändig hiss. När modulerna är på plats byggs entrétrappor och ramper. Sedan asfalteras vissa ytor medan andra gräsbekläds.

Indus Sverige

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Öst

Ullevivägen 12
197 40 Bro

Indus Väst

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Syd