Nyheter

2016-05-07

Indus söker en byggnadsingenjör

Indus växer som företag och söker nu efter en byggnadsingenjör till vår teknikavdelning på huvudkontoret i Stenungsund.

 

I rollen som byggnadsingenjör ingår du i teknikavdelningen. Du ansvarar för modulval till respektive projekt och på sikt arbetar du som teknisk expert. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att sköta materialbokning, produktionsberedning, inköp av projektmaterial, upprättning av ritningar och modifiering av befintliga ritningar. Du tar fram handlingar för bygglovsansökningar och på sikt kan besiktningsarbete förekomma. I rollen arbetar du tätt med dina kollegor på teknikavdelningen och även med företagets säljare. Du kommer ingå i marknadsenheten där det jobbar 22 personer. På hela kontoret, i verkstaden och på lagret är vi totalt 32 personer.

För att trivas i denna roll är du en tekniskt intresserad person med ett öga för detaljer. Du värdesätter noggrannhet i ditt arbete och du har förmåga att arbeta analytiskt och med eftertanke. Du lockas av en roll där du får användning av din sociala kompetens samt din goda samarbetsförmåga. Vidare har du lätt för att ta egna initiativ, du driver din egen utveckling framåt och du trivs med en roll som innebär stort ansvar.

Är du intresserad eller känner någon som passar in i vad vi söker? Klicka på den orangea länken nedan för att komma till annonsen.

Jobbannons

Indus Sverige

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Öst

Ullevivägen 12
197 40 Bro

Indus Väst

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Syd