Nyheter

2016-13-09

Indus söker utvecklingsansvarig

Vi söker nu efter en person som kommer vara ansvarig för utvecklingen av framtidens moduler. Är du intresserad av att jobba på ett expansivt företag som leder utvecklingen av moderna moduler? Då ser vi fram emot din ansökan.

Genom Kvalitet, Kundnöjdhet, Trygghet och Engagemang har vi sedan 1974 levererat och hyrt ut moduler. Det är så vi arbetar och driver vår verksamhet än idag och våra medarbetare känner sig stolta över att vara en del av Indus¹. Detta är något som även syns i våra kundundersökningar² där vi upplevs som flexibla, pålitliga och innovativa. Vi arbetar dagligen miljöstrategiska frågor och är stolta över att kunna erbjuda en av marknadens energisnålaste moduler. För att påvisa vårt genuina miljöengagemang ISO certifierades Indus 2003 enligt ISO 14001.

 Vår resa tog sin början i Stenungsund men idag finns vi i såväl Stockholm och Oslo och har ca 50 anställda. Som det familjeägda företag vi är, förstår vi vikten av att finna balans och inspiration på arbetet. Därför arbetar vi under devisen: inga stängda dörrar och uppmuntrar våra anställda till att bidra till utvecklingen; såväl deras egen som vår. I ett led att förbättra arbetsmiljön ytterligare så blev Indus först i branschen arbetsmiljöcertifierade enligt OHSAS 18001.

Dessutom innehar Indus ISO-certifiering i kvalitet enligt ISO 9001.
Indus omsätter idag ca 180 Mkr och har en stark tillväxt.

¹) enligt medarbetarundersökningen 2015 visade att 85% kände sig mycket stolta/stolta över att arbeta på Indus.
²) senaste kundundersökning 2015

Tjänst

Du kommer huvudsakligen ansvara för och leda utvecklingen av befintliga och nästa generations moduler. Kraven från myndigheter och kunder skärps hela tiden och vi på Indus vill fortsätta vara ledande inom moderna och energieffektiva modullösningar för främst skola, förskola och kontor. I ditt utvecklingsarbete kommer du att vara direkt underställd ledningsgruppen. Som utvecklingsansvarig har du huvudansvaret för dialogen mellan Indus och modulproducenterna där vi idag har en tät relation.

Periodvis kommer du vid behov att stötta teknikavdelningarna i Sverige och Norge för att understödja i projekteringsfasen i våra projekt. Framtagning av plan- fasad- och grundritningar samt beredning av valda moduler till projektet är några av de uppgifter som sker inför ett projekt.

För att lyckas i rollen

Du skall ha byggingenjörsexamen och arbetat några år inom konstruktion eller produktutveckling. Vi ser gärna att du har arbetat i projekt tidigare och är bekväm med att jobba både individuellt och i grupp. Att du är driven och självgående ser vi som en självklarhet.

För att trivas i rollen

Du har lätt för att nå en tydlig organisation i ditt arbete genom en god kommunikativ förmåga. Din roll kommer ställa krav på dig att klara av ett varierat tempo och problemfritt kunna fatta snabba beslut på god analytisk grund. Du är bekväm med att ta initiativ. Eftersom du har ständig kontakt med både leverantörer och kunder värderar vi vikten av god samarbetsförmåga högt.

Indus förväntar sig

Vi ställer stora krav på att du kan identifiera och analysera framtida krav och trender inom byggnation, energi och akustik m.m. Allt för att Indus kan fortsätta stoltsera med branschens bästa moduler.

Indus erbjuder

Du kommer att arbeta med högkompetenta kollegor som kommer att finnas där som stöd i respektive kompetensområde, allt för att gemensamt göra våra projekt framgångsrika. Du erbjuds ett ansvarsfullt arbete för ett företag som ligger i täten vad gäller moderna, trivsamma och energisnåla modullösningar.

Vi uppmuntrar vår personal att utveckla sig genom att öka sin kompetens och växa inom företaget och stödjer detta med så väl intern som extern utbildning.
Indus befinner sig i ett expansivt läge och står inför en spännande framtid med många möjligheter, därför kommer du uppleva en arbetsplats som gärna lyssnar på dina idéer och förslag som kan leda oss till att bli ännu bättre. För oss finns inget ”Själv-klart” – hos oss gäller ”Vi-klart”.

Meriterande men inget krav

Inriktad utbildning mot ventilation, el eller VVS. Erfarenhet av produktutveckling

Krav

CAD-Revit kunskap
Byggingenjör                                                                                                                         !God kännedom om gällande byggregler

För mer information                                        

Kontakta Fredrik Kjelstrup: fk@cfkkonsult.se

Ort: Stenungsund

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag                                      

Välkommen in med din ansökan snarast, dock senast 14 oktober 2016, då urval och intervjuer sker löpande.

Känner du att denna tjänst skulle passa dig är du välkommen in med din ansökan.

Skicka din ansökan till: Fredrik Kjelstrup fk@cfkkonsult.se

cfkkonsult.se

 

Indus Sverige

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Öst

Ullevivägen 12
197 40 Bro

Indus Väst

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Syd