Nyheter

2021-28-06

Sara Petersson, inköpschef

Sara Petersson har arbetat med inköp i flera olika branscher och senast inom bygg- och anläggning. Nu har hon tagit klivet över till Indus och arbetar som inköpschef.

– Indus är ett företag som investerar i sin personal och som arbetar med ständiga förbättringar för att kunna erbjuda framtidens lokaler. Indus är också ett företag som värdesätter hållbarhet. Det är några av de främsta anledningarna till varför jag ville arbeta på Indus.

Sara ser helheten och drivs av att hitta lösningar för att inköpsprocessen hanteras effektivt, lönsamt och hållbart.

– Vi har sett under pandemin är människor villiga att förändra sitt beteende för att minska smittspridningen av Covid-19. Är vi även villiga att ändra våra beteende i samma utsträckning för att minska vår klimatpåverkan? Jag tror det! Och ju mer medvetna vi blir i hur vi kan påverka till en bättre miljö, desto mer förändringar kommer vi att se.

– Indus är ett företag där man får utrymme att påverka och även att utvecklas. Det är ett familjärt företag med otroligt kompetenta kollegor där jag som nyanställd har kommit in i företag på ett smidigt och snabbt sätt. Tillsammans arbetar vi kollegor på Indus alltid för att säkerställa att vi kan erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för sina lokaler med hög kvalitet.

Indus Sverige

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Öst

Ullevivägen 12
197 40 Bro

Indus Väst

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Syd