Nyheter

2016-30-09

Indus skolmoduler till Hässelby Villastad

Indus levererar skolmoduler till SISAB. Denna gång är det Hässelby Villastads skola som utökas med hjälp av skolmoduler. Fyra klassrum som vardera är 60m², sex stycken grupprum á 15m² samt ett trapphus med hiss kommer under fem år nyttjas av elever och lärare.

För att få skolmodulerna att bättre smälta in i miljön har vi målat fasaden enligt kundens önskemål samt monterat ett sadeltak. Invändigt är rummen ljusa med akustiktak.

Självklart värms lokalerna upp med ett vattenburet radiatorsystem för att minska uppvärmningskostnaderna för kunden samt minimera påverkan på miljön. Värmekälla är luft-/vattenvärmepump som ser till att skolpaviljongen endast drar ca 35kWh/m²/år. En sådan lösning som denna är den vi mest levererar i våra moduler avsedda för skola och förskola. Uppvärmningskällan är valfri för kunden, men det vattenburna radiatorsystemet är standard. Elradiatorer är inget alternativ för oss då vi anser att det blir onödigt höga elräkningar för kunden och stor miljöpåverkan. Visst låter det som en självklarhet?

Vi hoppas nu att samtliga som kommer nyttja Indus skolmoduler i Hässelby Villastads skola kommer att trivas.

Indus Sverige

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Öst

Ullevivägen 12
197 40 Bro

Indus Väst

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Syd